top of page

SALARIS

U en uw werknemers ontzorgen, dat doen wij graag. Met onze salarisadministratie service hebben u en uw werknemers geen omkijken meer naar dergelijke berekeningen. Bespaar tijd en ongemak en doe uw werknemers niets te kort. 

​Onder salarisadministratie service vallen o.a.:

  • Het doen van de aangifte loonbelasting

  • Het opmaken van de loonstroken

  • Het opmaken van de jaaropgaven

  • Personeelsadviezen 

  • Loonstroken, loonaangiftes en jaaropgaven downloaden via Mijn KALO

  • Het aanleveren van loongegevens aan de meeste pensioenfondsen

  • Het opstellen van arbeidscontracten

De zaken op het gebied van personeel en salaris moeten goed geregeld zijn, daarom is het mogelijk om uw salarisadministratie volledig aan ons uit te besteden. Als ondernemer vindt u het belangrijk dat uitbetalingen aan uw werknemers tijdig en juist plaat vinden. Het zelfde geldt voor de aangifte en afdracht van loonheffingen aan de belastingdienst. Wij nemen u deze zorgen graag uit handen.

Wat bieden wij?

KALO Administraties en Belastingadvies heeft een brede ervaring op alle gebieden van administraties, belastingadvies, accountancy, salarisadministratie en bedrijfsadviezen. Wij richten ons met name op ZZP ondernemers, midden- en kleinbedrijven en startende ondernemers. Wij zijn er niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren, bijvoorbeeld als u hulp nodig heeft bij het invullen van de aangifte inkomsten belasting. Wij bieden al onze diensten aan voor betaalbare tarieven, bij ons staan prijs en kwaliteit nog in de juiste verhouding.

Wij richten ons tot iedere branche in het MKB

Ons kantoor is van alle markten thuis, zo worden er complete administraties verzorgd en worden ondernemingen begeleid die zelf de administratie voeren. Het opstellen van de jaarrekeningen, het maken van begrotingen en het doen van alle mogelijke fiscale aangiften zijn belangrijke activiteiten. Het geven van adviezen betreffende fiscale vraagstukken of met betrekking tot investeringen of financiële aspecten behoort eveneens tot het dienstpakket van ons bedrijf.

Leveringsvoorwaarden

Op al onze diensten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland.

bottom of page