top of page

ADMINISTRATIE

Wij leggen voor u de basis en daarna kijken we verder. Kiest u voor ons als administratiekantoor dan maken we eerst kennis om de wensen te bespreken. Er is veel mogelijk, van het af en toe meekijken over uw schouder, tot het volledige administratieve beheer van uw organisatie.

​Onder onze administratieve dienstverlening vallen o.a.:

  • Boekhouding (bij de klant, of bij ons op kantoor)

  • Online boekhouden

  • Opzetten en inrichten van uw administratie

  • Ondersteuning bij het voeren van uw administratie

  • Een account en toegang tot Mijn KALO voor al uw documenten

Afhankelijk van uw wensen kunt u ervoor kiezen om (deels) zelf de administratie te voeren, de totale administratie uit te besteden of kunnen wij op locatie ondersteunen. Wanneer u besluit de administratie aan ons uit te besteden, kunt u deze digitaal of in een ordner aanleveren. Wij werken de administratie net zo vaak bij als u dat wilt, zodat u weet wat de stand van zaken is en hoe u hierop kunt reageren. Indien nodig kunnen wij ook het een en ander met u bespreken.

Wat bieden wij?

KALO Administraties en Belastingadvies heeft een brede ervaring op alle gebieden van administraties, belastingadvies, accountancy, salarisadministratie en bedrijfsadviezen. Wij richten ons met name op ZZP ondernemers, midden- en kleinbedrijven en startende ondernemers. Wij zijn er niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren, bijvoorbeeld als u hulp nodig heeft bij het invullen van de aangifte inkomsten belasting. Wij bieden al onze diensten aan voor betaalbare tarieven, bij ons staan prijs en kwaliteit nog in de juiste verhouding.

Wij richten ons tot iedere branche in het MKB

Ons kantoor is van alle markten thuis, zo worden er complete administraties verzorgd en worden ondernemingen begeleid die zelf de administratie voeren. Het opstellen van de jaarrekeningen, het maken van begrotingen en het doen van alle mogelijke fiscale aangiften zijn belangrijke activiteiten. Het geven van adviezen betreffende fiscale vraagstukken of met betrekking tot investeringen of financiële aspecten behoort eveneens tot het dienstpakket van ons bedrijf.

Leveringsvoorwaarden

Op al onze diensten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland.

bottom of page