top of page

PRIJS BEREKENEN

Ontvang binnen 24 uur uw persoonlijk offerte en weet direct waar u aan toe bent!

Wilt u uw administratie uitbesteden?
Wilt u dat wij de aangifte omzetbelasting verzorgen?
Heeft u een kasadministratie of contante verkopen?
Wilt u dat wij de jaarrekening samenstellen?
Wilt u dat wij de aangifte inkomstenbelasting verzorgen?
wilt u dat wij de salarisadministratie voor u verzorgen?

Bedankt voor u aanvraag, wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Wat bieden wij?

KALO Administraties en Belastingadvies heeft een brede ervaring op alle gebieden van administraties, belastingadvies, accountancy, salarisadministratie en bedrijfsadviezen. Wij richten ons met name op ZZP ondernemers, midden- en kleinbedrijven en startende ondernemers. Wij zijn er niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren, bijvoorbeeld als u hulp nodig heeft bij het invullen van de aangifte inkomsten belasting. Wij bieden al onze diensten aan voor betaalbare tarieven, bij ons staan prijs en kwaliteit nog in de juiste verhouding.

Wij richten ons tot iedere branche in het MKB

Ons kantoor is van alle markten thuis, zo worden er complete administraties verzorgd en worden ondernemingen begeleid die zelf de administratie voeren. Het opstellen van de jaarrekeningen, het maken van begrotingen en het doen van alle mogelijke fiscale aangiften zijn belangrijke activiteiten. Het geven van adviezen betreffende fiscale vraagstukken of met betrekking tot investeringen of financiële aspecten behoort eveneens tot het dienstpakket van ons bedrijf.

Leveringsvoorwaarden

Op al onze diensten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland.

bottom of page