top of page

ACCOUNTANCY

Wij geven u een compleet inzicht in uw bedrijfsvoering, hiermee helpen wij u voorruit te kijken. Op basis van deze inzichten ondersteunen wij u bij het maken van de juiste keuzes. Wij fungeren als uw sparringpartner en houden u scherp.

​Onder onze accountancy service vallen o.a.:

  • Samenstellen jaarrekening, zowel fiscaal als commercieel

  • Maand-, kwartaal-, en jaarprognoses

  • Maken van publicatierapporten voor de Kamer van Koophandel

  • Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders

  • Jaarlijkse bespreking

  • Een account en toegang tot Mijn KALO voor al uw documenten

Na het afsluiten van het boekjaar moet de jaarrekening of de jaarcijfers worden opgesteld. Een goed moment om de de gang van zaken met u door te nemen. De jaarrekening is een momentopname uit het verleden, maar is wel de basis om op een juiste en verantwoorde manier beslissingen te nemen over de toekomst van uw onderneming. Wij kijken als administratiekantoor niet alleen naar het afgelopen jaar, maar zullen ook met u naar de toekomst kijken.

Wat bieden wij?

KALO Administraties en Belastingadvies heeft een brede ervaring op alle gebieden van administraties, belastingadvies, accountancy, salarisadministratie en bedrijfsadviezen. Wij richten ons met name op ZZP ondernemers, midden- en kleinbedrijven en startende ondernemers. Wij zijn er niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren, bijvoorbeeld als u hulp nodig heeft bij het invullen van de aangifte inkomsten belasting. Wij bieden al onze diensten aan voor betaalbare tarieven, bij ons staan prijs en kwaliteit nog in de juiste verhouding.

Wij richten ons tot iedere branche in het MKB

Ons kantoor is van alle markten thuis, zo worden er complete administraties verzorgd en worden ondernemingen begeleid die zelf de administratie voeren. Het opstellen van de jaarrekeningen, het maken van begrotingen en het doen van alle mogelijke fiscale aangiften zijn belangrijke activiteiten. Het geven van adviezen betreffende fiscale vraagstukken of met betrekking tot investeringen of financiële aspecten behoort eveneens tot het dienstpakket van ons bedrijf.

Leveringsvoorwaarden

Op al onze diensten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland.

bottom of page