top of page

OVERIGE DIENSTEN

Een steunpilaar en sparringpartner, altijd een passend advies voor u en uw onderneming, eventueel met ondersteuning een fiscalist. KALO heeft u veel te bieden wat betreft bedrijfsadviezen en juridisch- en fiscaal advies, zodat u altijd terug kunt vallen op een ervaren bedrijfsadviseur. 

​Onder onze overige diensten vallen o.a.:

  • Opstellen van prognoses en begrotingen en meerjarenplannen

  • Opstellen van een ondernemingsplan voor startende ondernemers

  • Advisering bij inschakelen van specialisten

  • Begeleiding / aanvraag financieringen

  • Bedrijfsopvolging

  • Begeleiding overnames

  • Advisering bij keuze rechtsvorm

  • Overige diensten

  • Begeleiding overgang van éénmanszaak naar besloten vennootschap en terug

Als ondernemer kunt u dagelijks te maken krijgen met allerlei vraagstukken die u tegenkomt bij het ondernemen. Wij helpen u graag bij deze vraagstukken op diverse gebieden. Alles onder één dak, en als wij het nodig vinden schakelen wij binnen ons netwerk een specialist in. 

Wat bieden wij?

KALO Administraties en Belastingadvies heeft een brede ervaring op alle gebieden van administraties, belastingadvies, accountancy, salarisadministratie en bedrijfsadviezen. Wij richten ons met name op ZZP ondernemers, midden- en kleinbedrijven en startende ondernemers. Wij zijn er niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren, bijvoorbeeld als u hulp nodig heeft bij het invullen van de aangifte inkomsten belasting. Wij bieden al onze diensten aan voor betaalbare tarieven, bij ons staan prijs en kwaliteit nog in de juiste verhouding.

Wij richten ons tot iedere branche in het MKB

Ons kantoor is van alle markten thuis, zo worden er complete administraties verzorgd en worden ondernemingen begeleid die zelf de administratie voeren. Het opstellen van de jaarrekeningen, het maken van begrotingen en het doen van alle mogelijke fiscale aangiften zijn belangrijke activiteiten. Het geven van adviezen betreffende fiscale vraagstukken of met betrekking tot investeringen of financiële aspecten behoort eveneens tot het dienstpakket van ons bedrijf.

Leveringsvoorwaarden

Op al onze diensten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland.

bottom of page