ONS TEAM

''Binnen ons kantoor staan wij ieder voor zich altijd voor u klaar. Wij stellen ons graag aan u voor.''

René Looijschelder

Owner, boekhouder & belastingadviseur

Mijn jarenlange ervaring is begonnen nadat ik in 1988 ben gaan omscholen, voor 1988 was in leidinggevende in de zorg. De MEAO heb ik in één jaar afgerond en daarna ben ik doorgestroomd naar de SPD, inmiddels wordt dit HBO genoemd. Toen ik deze opleidingen had afgerond, heb ik nog veel ervaring opgedaan als Assistent Accountant bij verschillende accountants en administratiekantoren. Uiteindelijk heb ik in 1993 mijn eigen onderneming opgericht, in 1995 is mijn vrouw hier bij ingestapt en samen hebben we het bedrijf verder opgebouwd. Ooit ben ik begonnen aan huis, inmiddels zitten wij door de groei van het bedrijf op onze derde locatie, aan de Wilhelminalaan 28 te Beuningen. Door ruim 30 jaar ervaring in het vak, kan ik zeggen dat ik werkelijk van alle markten thuis ben. Ik sta voor een deskundige aanpak, nauw contact met onze klanten en een uitstekende bereikbaarheid. Ik kijk er niet van op als klanten mij buiten werktijd nog opbellen, ook dan ben ik bereid om hen te helpen, ik ben niet van een negen-tot-vijf-mentaliteit. 

Rene@kalo.nl

024 - 675 15 35

06 - 51 41 61 55

linkedin-logo.png

Karin Looijschelder

Co-owner & officemanager

Ook ik ben ooit begonnen in de zorg, omdat dit lastig te combineren was met onze kinderen ben ik in 1995 in het bedrijf gestapt als mede eigenaar en zodoende heb ik alweer ruim 20 jaar ervaring opgedaan in het vak. U mag mij de spil van het bedrijf noemen, u treft mij veelal aan de balie en aan de telefoon. Ik ben binnen het bedrijf verantwoordelijk voor alle administraties van de klanten, verder verzorg ik de inkoop en ben verantwoordelijk voor de facturatie van ons bedrijf. Over het algemeen werk ik van maandag t/m donderdag, en zo nu en dan werk ik meer, afhankelijk van de drukte. Ik ben altijd in voor een gezellige babbel als de mensen binnen komen lopen, omdat we zo een nauw contact hebben met de klanten leer je de mensen ook persoonlijk kennen, dat is een prettig gevoel voor beide partijen.

Karin@kalo.nl

024 - 675 15 35

Anouk Looijschelder

Assistent Accountant (in opleiding)

Van jongs af aan heb ik via mijn ouders alle termen in het vak al eens voorbij horen komen, hoewel ik voorheen 3,5 jaar als tandartsassistente heb gewerkt, is het eigenlijk wel logisch dat mijn interesse uiteindelijk toch in de financiële sector ligt. Ik werk sinds 1 maart 2018 bij KALO en in september 2018 ben ik gestart met de opleiding Accountancy aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dit betekend voor mij twee dagen school (donderdag en vrijdag) en drie dagen werken (maandag t/m woensdag). Binnen het bedrijf verzorg ik voornamelijk het inboeken van administratie, het invullen van de inkomsten belasting en omzetbelasting, ik help mee met het voorbereiden van jaarrekeningen en daar komen steeds meer taken bij. Middels de opleiding die ik volg, krijg ik nu de mogelijkheid om nog veel verder door te groeien binnen het bedrijf van mijn ouders. Ik kijk er dan ook zeker naar uit u in de toekomst te mogen voorzien van alle mogelijke diensten die het bedrijf u te bieden heeft.

Anouk@kalo.nl

024 - 675 15 35

linkedin-logo.png
De juiste prijs

Bij ons staan prijs en kwaliteit nog in de juiste verhouding, wij bieden betaalbare tarieven aan.

30 jaar ervaring

Uw administratie en jaarverslag goed geregeld, door ruim 30 jaar brede kennis.

Persoonlijk en betrokken

Een persoonlijke en betrokken benadering staat voorop, bij ons kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen.

NOAB

Wij zijn seniorlid van de Nederlandse Orde

van Administratie- en Belastingdeskundigen

© 2018 KALO Administraties en Belastingadvies

Disclaimer - Privacystatement

CONTACT

KALO Administraties en Belastingadvies

Wilhelminalaan 30

6641 KN Beuningen

(Regio Nijmegen en Maas & Waal)

Tel. 024 - 675 15 35

E-mail: info@kalo.nl