top of page

PARTICULIEREN

''Uw aangifte inkomstenbelasting moet weer worden ingevuld. Komt u er zelf niet meer uit? Wij staan graag voor u klaar.''

Aan begin van het jaar krijgen niet alleen ondernemers te maken met de belastingdienst, ook particulieren moeten hun aangifte inkomstenbelasting invullen. Het invullen van de belastingaangifte geeft een hoop papierwerk en daarom is dit voor de meeste mensen weer een hele opgave. Wat is er deze keer weer veranderd? Waar moet ik komend jaar op letten? Veelal vraagt men zich af of men geen geld misloopt door het niet goed invullen van de belastingaangifte. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u het maximale rendement uit uw aangifte haalt. U hoeft alleen maar de juiste papieren bij ons aan te leveren en wij doen de rest.

Vanaf februari van elk jaar kunt u door ons op afspraak de belastingaangifte in laten vullen. Controleer de checklist voordat u de papieren bij ons inlevert.

Wij zijn voortaan verplicht uw identiteitsbewijs te controleren! Brengt u een geldig legitimatiebewijs mee, zodat wij deze kunnen kopiëren voor uw dossier. Indien u ook voor uw partner en/of kind(eren) de belastingaangifte in laat vullen, hebben wij ook van hen een geldig identiteitsbewijs nodig.

Controleer de checklist aangifte inkomstenbelasting 2021

De juiste prijs

Bij ons staan prijs en kwaliteit nog in de juiste verhouding, wij bieden betaalbare tarieven aan.

30 jaar ervaring

Uw administratie en jaarverslag goed geregeld, door ruim 30 jaar brede kennis.

Persoonlijk en betrokken

Een persoonlijke en betrokken benadering staat voorop, bij ons kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen.

bottom of page