top of page

STARTENDE ONDERNEMERS

''Bent u van plan uw eigen onderneming te starten? Maak de start van uw onderneming tot een succes. Door onze ruime ervaring kunnen wij u voor veel valkuilen behoeden en denken wij mee om u als startende onderneming te laten groeien.''

Wanneer u een onderneming start is dit een weloverwogen keuze voor zelfstandigheid, waarin u uw eigen beslissingen en keuzes kunt maken. De keuze van het soort bedrijf is vaak datgene waar u goed in bent en waar u een passie voor heeft. Dat maakt het starten van een eigen onderneming ook vaak zo leuk, het is iets om trots op te mogen zijn. Echter komt er ook veel bij kijken, daarom kunnen wij u begeleiden in dit traject.

 

KALO Administraties en Belastingadvies heeft veel ervaring opgedaan bij het op gang helpen van startende ondernemingen. Bent u van plan om (binnenkort) uw eigen onderneming te beginnen? Dan kunt u gebruik maken van ons speciale begeleidingsplan voor startende ondernemers. Wij bieden, tegen speciale tarieven, hulp bij het uitzoeken van alle mogelijke problemen op financieel en administratief gebied die een starter kan tegenkomen. Door onze ervaring kunnen wij u voor veel valkuilen behoeden, om zo de start van uw onderneming tot een succes te maken!

De juiste prijs

Bij ons staan prijs en kwaliteit nog in de juiste verhouding, wij bieden betaalbare tarieven aan.

30 jaar ervaring

Uw administratie en jaarverslag goed geregeld, door ruim 30 jaar brede kennis.

Persoonlijk en betrokken

Een persoonlijke en betrokken benadering staat voorop, bij ons kunt u altijd zonder afspraak binnen lopen.

bottom of page