top of page

Coronamaatregelen bij ons op kantoor

''Nederland wordt hard geraakt door de wereldwijde uitbraak van COVID-19. Voor u als ondernemer kan dit grote gevolgen hebben. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws.''

Het zal ongetwijfeld niemand ontgaan zijn dat Nederland op dit moment drastische maatregelen invoert. Horeca, sportverenigingen en scholen zijn in ieder geval t/m 6 april gesloten.

Vanaf nu alleen telefonisch contact!

Wij zullen vanaf nu de richtlijnen van de RIVM en de overheid hanteren. Wij hebben alle afspraken voor morgen 16 maart op kantoor geannuleerd. Wij willen vanaf nu het contact met onze klanten beperken tot telefonisch contact, besprekingen kunnen eventueel ook via Facetime plaatsvinden. Wij willen u vragen om ons alleen nog maar telefonisch te benaderen totdat deze maatregelen worden opgeheven.

 

Wat betekent dit voor de btw-aangifte, IB-aangifte of uw jaarstukken?

Als u spullen bij ons op kantoor moet langs brengen of ophalen dan kan dat uiteraard wel. Wij willen u vragen om eventuele op of aanmerkingen van tevoren telefonisch door te geven. U kunt de spullen bij ons binnen neerzetten en zullen deze met gepaste afstand (conform advies 1,5 meter) van u aannemen. Als u spullen wilt komen ophalen dan zullen wij dat op de balie voor u klaarleggen.

 

Bent u zelf verkouden, grieperig of aantoonbaar besmet met COVID-19?

Dan vragen wij u om helemaal niet langs te komen. Ook niet om uw spullen langs te brengen of op te halen! Wij vinden dit heel vervelend en begrijpen dat dit hinderlijk voor u kan zijn, maar wij doen ons best om verdere besmetting te voorkomen. Alleen door deze richtlijnen te hanteren kunnen wij daaraan bijdragen.

 

Uw onderneming moet sluiten?

De nieuwe maatregelen hebben wellicht gevolgen voor een aantal van onze klanten en dat roept hoogstwaarschijnlijk vragen op bij u als ondernemer. Als u zich zorgen maakt over de financiële situatie van uw onderneming, kunt ons hier altijd telefonisch voor benaderen.

 

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie. Wij hopen net als u dat de Corona crisis snel afgelopen is en zowel wij als u weer op normale voet verder kunnen met onze werkzaamheden. Voor meer informatie omtrent COVID-19 klik hier.

bottom of page