Bedrijfsprofiel 

Administratiekantoor Kalo aan de Wilhelminalaan 28 te Beuningen biedt een breed spectrum aan administratieve diensten aan. Klanten voelen zich op hun plaats bij administratiekantoor Kalo door de persoonlijke aandacht, de directe bereikbaarheid en de gerichte ondersteuning bij al hun vragen. 

Midden- en kleinbedrijf

Administratiekantoor Kalo richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf, een markt met een behoorlijk potentieel. Ons kantoor is van alle markten thuis. Zo worden er complete administraties verzorgd en worden ondernemingen begeleid die zelf de administratie voeren. Het opstellen van de jaarrekeningen, het maken van begrotingen en het doen van alle mogelijke fiscale aangiften zijn belangrijke activiteiten. Het geven van adviezen betreffende fiscale vraagstukken of met betrekking tot investeringen, financiële aspecten behoort eveneens tot het dienstpakket van ons kantoor.

Persoonlijke aandacht

Administratiekantoor Kalo hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht voor de klanten. René Looijschelder "Bij grotere kantoren voelen klanten zich vaak een nummer. Wij vinden het erg belangrijk dat al onze klanten persoonlijke aandacht krijgen. Omdat de lijnen kort zijn, één telefoontje is voldoende, kunnen wij adequaat op alle vragen reageren en de mensen gelijk te woord staan. En mochten we niet het antwoord paraat hebben dan zoeken we de kwestie haarfijn uit en bellen zo snel mogelijk terug."

Kwaliteit- prijsverhouding

Door de lage overheadkosten van ons kantoor kunnen wij een hoge kwaliteit in dienstverlening garanderen tegen redelijke prijzen.

Bij ons kantoor staan prijs en kwaliteit nog in de juiste verhouding!!!